Når I har brug for Hvad kan behandles
Når I har brug for Hvad kan behandles

Hvad kan behandles
Dårlige Vaner, Fobier, Psykisk ustabilitet
Vi er ikke født med disse og og har du en vane eller et mønster der fylder for meget er hypnose en virkningsfuld måde at ændre det på.


Rygestop – Overvægt – Neglebidning – Forbier – Angst – Manglende selvværd - Stress – Præstationsangst – Allergi – Eksamensangst – Flyskræk, tandlægeskræk – Vrede – Søvnbesvær – Smertelindring - Tristhed – Træthed – Manglende energi.

Kan alle hypnotiseres?
De fleste mennesker kan hypnotiseres, der er få undtagelser for hvem det ikke kan lykkes. Hypnosen gør brug af din forestillingsevne, som du bruger dagligt.
Jeg tager ingen i hypnose, hvis de er under påvirkning af alkohol eller stoffer samt stærk medicin.

Dårlige Vaner
Alt fra neglebidning, overspisning eller rygning, Fælles for dem er at de er usunde for dig og en belastning enten for dig eller dine omgivelser.
Vil du ændre det, er det vigtigt, at du har taget beslutningen og er klar og motiveret. Kan du forestille dig et liv uden den dårlige vane, så vil hypnosen være til stor gavn for dig.

Hent flyer om hypnose mod dårlige vaner

Fobier
En sygelig angst for bestemte ting eller situationer, fobier kan antage mange former. Fælles for fobierne er en uforklarlig uro eller angst, der dukker op helt bestemte steder og tidspunkter. At have en fobi er ganske hæmmende og kan i nogle tilfælde være stærkt invaliderende.Oftest søges situationen undgået, hvilket så forårsager, at personen svigter sig selv (og nogle gange også andre).

Selvom man har haft sin fobi i mange år, kan den forsvinde efter kun 1 behandling med hypnoterapi - nogle gange er det nødvendigt med 2-3 behandlinger.

Heidi, en tidl klient:
Jeg var nede hos dig, fordi at jeg synes det er lidt svært at køre ned af bakker og rundt i svingene. Jeg vil blot give en lille tilbage melding til dig og fortælle at det støt og rolig går fremad.
Her i lørdags kørte jeg tøserunden og der var en del sving og dem kom jeg igennem næsten uden at tænke på dem, og når det gik lidt ned af havde jeg også mere fart på uden at skulle på bremsen hele tiden.
Det er bare en fed fornemmelse at man nu kan sætte sig på cykle og komme der ud af uden at skal have ondt i mave.
Jeg har også haft glæde af hypnosen på andre ting jeg har foretaget mig.
Jeg har blandt andet været oppe og klatre i træ i 20 meters højde det ville jeg heller aldrig have haft gjort hvis jeg ikke havde været nede hos dig.
Jeg vil lige sige tak for hjælpen og er bare så glad for at jeg har fundet nogle redskaber jeg kan bruge i min hverdag.
Tusind tak for en super time nede hos dig.


Psykiske eller socialt relaterede tilstande
Nogle gange tager den psykiske ubalance afsæt i at klienten skal lære at tage sine egne følelser alvorligt og turde lytte til dem.
Klienten skal accepterer sig selv med styrker og begrænsninger
Klienten skal komme frem med sine ønsker og sætte grænser overfor andre.
Der skal være tillid til livet, sig selv og andre.

Læs om hypnose mod tandlægeskræk

Når I har brug for Hvad kan behandles
Hypnoterapeut Rebekka Ø. Nielsen Sønderlundsvej 43 4000 Roskilde Tlf: 2879 2887 rn@hypnoseroskilde.dk