Når I har brug for Rygestop
Når I har brug for Rygestop

Rygestop
• Er du træt af at ryge?
• Har du fået ryger hoste?
• Er du i dårlig form af cigaretterne?
Så bliv røgfri på en time.


Det er lige meget hvilken type ryger du er, om du er kæderyger, social ryger eller bare alm ryger og hvor længe du har røget, hypnosen hjælper med din rygeafvænning.

Ingen Bivirkninger ved et rygestop?
De fleste der har prøvet rygestop på andre måder, ved at der efter et stykke tid, kommer en intense trang efter at både humørsvingninger og andre fysiske symptomer har været fremme og rive i kroppen.


Det er ikke tilfældet med hypnose, der virker ved at du under hypnosen får forbundet nogle positive suggetioner med at blive røgfri, og at det du forventer -at blive røgfri- vil blive dit resultat.
Mine klienter fortæller at efter hypnosen kan de være lidt ved siden af sig selv, eller have en vag fornemmelse af rastløshed i kroppen.

Når rygestoppet sker ved hypnose er du samtidig også fri for vægt øgning.

Hvornår skal du blive røgfri
Motivationen til et rygestop er det der skal til, for at du kan få succes, når du virkelig ønsker at stoppe.

Dette ønske skal ikke bare være baseret på din fornuft, men også involvere dine følelser. Du skal kunne mærke besværet ved cigaretterne og have lyst til at blive røgfri. Du kan nemlig ikke stoppe for din mand, kone, børns eller nogen andres skyld.
Kun for din egen.

Nogle tidligere klienter om rygestop hypnose

Marianne på 49 år, havde røget i 33 år og forsøgt at holde op flere gange; Det er den nemmeste og hurtigste form for rygestop jeg har været igennem, siden jeg gik ud af døren hos Rebekka har jeg ikke røget og ikke haft lyst til det og det er 5 måneder siden.

Christina 32 år; jeg har nu været røgfri i 11 uger, og det var ikke lykkedes uden Rebekkas hypnose, jeg har prøvet alle mulige former for andre hjælpe midler, men intet har virket før jeg mødte Rebekka.
Det er en super sikker måde at blive røgfri ¨på :) jeg skal også til vægttabshypnose hos Rebekka, og det glæder jeg mig til.


Bo 42 år; Vi mødtes første gang for nøjagtigt 6 år siden, hvor jeg på opfordring fra min storesøster havde booket en hypnosekur mod tobakstrang hos dig. Det skal så lige siges at jeg nok absolut ikke var den "gennemsnitlige" kunde, da jeg med mere end bare lidt skepsis tog op til dig. Jeg var direkte og meget stejlende og havde altid ment at hypnose var fup og svindel, på det punkt var jeg enormt snævert synet. Min præsentation til dig sagde nok alt. Jeg kom til dig nogenlunde på denne måde. "Goddag, Jeg er kommet for at bevise at du er en svindler og dit erhverv er et fupnummer." Dit svar prellede mere eller mindre af på mig, da du svarede venligt at det var ok og at jeg var velkommen. Kære Rebekka, meget vand er løbet under broen siden og jeg kunne skrive sider og atter sider om hvor meget jeg har flyttet mig og hvor meget mit synspunkt har ændret sig siden. Jeg undskylder for min frembrusende og intolerante snævert synede frembrusen. TAK Rebekka, Tak for din venlige stille og rolige modtagelse og din væremåde. TAK for at være en stor del af grunden til at jeg i dag har kunnet gå fra at være en storpulsende kæderyger der nemt kunne inhalere alt mellem 20-100 stk smøger dagligt, til i dag som 42 årig at kunne sige at jeg ikke har rørt en smøg i 6 år.

Når I har brug for Rygestop
Hypnoterapeut Rebekka Ø. Nielsen Sønderlundsvej 43 4000 Roskilde Tlf: 2879 2887 rn@hypnoseroskilde.dk