Hvad kan behandles?

Dårlige Vaner, Fobier, Psykisk ustabilitet
Vi er ikke født med disse og har du en vane eller et mønster der fylder for meget, så er hypnose en virkningsfuld måde at ændre det på.

Kan alle hypnotiseres?

De fleste mennesker kan hypnotiseres, der er få undtagelser for hvem det ikke kan lykkes. Hypnosen gør brug af din forestillingsevne, som du bruger dagligt.
Jeg tager ingen i hypnose, hvis de er under påvirkning af alkohol eller stoffer samt stærk medicin.

 

Dårlige Vaner

Alt fra neglebidning, overspisning eller rygning, Fælles for dem er at de er usunde for dig og en belastning enten for dig eller dine omgivelser.
Vil du ændre det, er det vigtigt, at du har taget beslutningen og er klar og motiveret. Kan du forestille dig et liv uden den dårlige vane, så vil hypnosen være til stor gavn for dig.

Hent flyer om hypnose mod dårlige vaner

 

 

 

Fobier

En sygelig angst for bestemte ting eller situationer, fobier kan antage mange former. Fælles for fobierne er en uforklarlig uro eller angst, der dukker op helt bestemte steder og tidspunkter. At have en fobi er ganske hæmmende og kan i nogle tilfælde være stærkt invaliderende.Oftest søges situationen undgået, hvilket så forårsager, at personen svigter sig selv (og nogle gange også andre).

Det kan ændres

Selvom man har haft sin fobi i mange år, kan den forsvinde efter kun 1 behandling med hypnoterapi – nogle gange er det nødvendigt med 2-3 behandlinger.

Psykiske eller socialt relaterede tilstande

Nogle gange tager den psykiske ubalance afsæt i at klienten skal lære at tage sine egne følelser alvorligt og turde lytte til dem.
Klienten skal accepterer sig selv med styrker og begrænsninger
Klienten skal komme frem med sine ønsker og sætte grænser overfor andre.
Der skal være tillid til livet, sig selv og andre.

Læs om hypnose mod tandlægeskræk

Klienterne siger

Og mine smerter er nu så ubetydelige

Jeg er 40 år og lider af en gigtlidelse kaldet morbus Bechterew, en gigtlidelse i nakken, der har forårsaget en nakkestivhed på omkring 100% og har reduceret min “normale” højde med 16 cm, da at jeg er blevet foroverbøjet og med næsten uudholdelige nakkesmerter som jeg, da jeg ikke har interesse i også at få mavesår p.gr.a alle de smertestillende piller, har måttet bide i mig. Jeg havde gået med smerterne i omkring 10 år inden jeg mødte dig, Rebekka.

Jeg kontaktede dig i forbindelse med at jeg gerne vil holde op med at ryge. Jeg fik en tid hos dig, og mødte op med en vis skepsis imod hypnose, og hypnotisører i det hele taget. Det fortalte jeg dig også, og du svarede at du ville gøre dit, for at jeg skiftede mening. Jeg fik en time hos dig, hvor vi koncentrerede os om mit ønske om ryge stop. Da dette var vel overstået gik jeg hjem UDEN rygetrang. Hmm, jeg var endnu ikke HELT “omvendt”. Derefter tilbød du mig en ubetalt time for at afhjælpe mig mine nakkesmerter, som diverse læger i omkring 10 år ikke har kunnet hjælpe mig med. Det var med stor mistro, at jeg takkede ja.
Der er nu gået nøjagtigt 3 år siden vi mødtes.
Og mine smerter er så ubetydelige, at jeg i de 3 år nok har taget smertestillende 3-5 gange. Og dette har været på grund af for meget fysisk aktivitet. Kære Rebekka , jeg er så evigt taknemmelig for din hjælp, fra mig og min familie.

xxxx, 40 år

en tidl klient
TAK Rebekka

Vi mødtes første gang for nøjagtigt 6 år siden, hvor jeg på opfordring fra min storesøster havde booket en hypnosekur mod tobakstrang hos dig. Det skal så lige siges at jeg nok absolut ikke var den “gennemsnitlige” kunde, da jeg med mere end bare lidt skepsis tog op til dig. Jeg var direkte og meget stejlende og havde altid ment at hypnose var fup og svindel, på det punkt var jeg enormt snævert synet. Min præsentation til dig sagde nok alt. Jeg kom til dig nogenlunde på denne måde. “Goddag, Jeg er kommet for at bevise at du er en svindler og dit erhverv er et fupnummer.” Dit svar prellede mere eller mindre af på mig, da du svarede venligt at det var ok og at jeg var velkommen. Kære Rebekka, meget vand er løbet under broen siden og jeg kunne skrive sider og atter sider om hvor meget jeg har flyttet mig og hvor meget mit synspunkt har ændret sig siden. Jeg undskylder for min frembrusende og intolerante snævert synede frembrusen. TAK Rebekka, Tak for din venlige stille og rolige modtagelse og din væremåde. TAK for at være en stor del af grunden til at jeg i dag har kunnet gå fra at være en storpulsende kæderyger der nemt kunne inhalere alt mellem 20-100 stk smøger dagligt, til i dag som 42 årig at kunne sige at jeg ikke har rørt en smøg i 6 år.

Bo, 42 år

en tidl klient
Jeg skal også til vægttabshypnose

Jeg har nu været røgfri i 11 uger, og det var ikke lykkedes uden Rebekkas hypnose, jeg har prøvet alle mulige former for andre hjælpe midler, men intet har virket før jeg mødte Rebekka.
Det er en super sikker måde at blive røgfri på 🙂 jeg skal også til vægttabshypnose hos Rebekka, og det glæder jeg mig til.

Christina 32år

en tidl klient
Tusinde tak for en super time hos dig

Jeg var nede hos dig, fordi at jeg synes det er lidt svært at køre ned af bakker og rundt i svingene. Jeg vil blot give en lille tilbage melding til dig og fortælle at det støt og rolig går fremad.
Her i lørdags kørte jeg tøserunden og der var en del sving og dem kom jeg igennem næsten uden at tænke på dem, og når det gik lidt ned af havde jeg også mere fart på uden at skulle på bremsen hele tiden.
Det er bare en fed fornemmelse at man nu kan sætte sig på cykle og komme der ud af uden at skal have ondt i mave.
Jeg har også haft glæde af hypnosen på andre ting jeg har foretaget mig.
Jeg har blandt andet været oppe og klatre i træ i 20 meters højde det ville jeg heller aldrig have haft gjort hvis jeg ikke havde været nede hos dig.
Jeg vil lige sige tak for hjælpen og er bare så glad for at jeg har fundet nogle redskaber jeg kan bruge i min hverdag.
Tusind tak for en super time nede hos dig.

Heidi

en tidl klient
Hurtig og nemt rygestop

Marianne på 49 år, havde røget i 33 år og forsøgt at holde op flere gange; Det er den nemmeste og hurtigste form for rygestop jeg har været igennem, siden jeg gik ud af døren hos Rebekka har jeg ikke røget og ikke haft lyst til det og det er 5 måneder siden.

Marianne 49 år